Ponovljeno suđenje

Žrtva prostitucije: Prijetili su da će me ubiti heroinom!

Foto: Arhiva VL
Žrtva prostitucije: Prijetili su da će me ubiti heroinom!
12.10.2009.
u 22:15
Supruzi Brnjas, M. Kolman i Galović uhićeni su 2004. godine pod optužbom da su angažirali M. A. i M. H. da se za njih prostituiraju.
Pogledaj originalni članak

Ispitivanjem krunske svjedokinje M. H. nastavljeno je ponovljeno suđenje Tomislavu Brnjasu (38), njegovoj supruzi Ramajani Brnjas (33), Mirjani Kolman (27) i Igoru Galoviću (30), optuženima za podvođenje, zlostavljanje, premlaćivanje prostitutke i još jedne žene.

M. H. je na sud došla u pratnji policajca jer joj je Brnjas prijetio na telefon, rekavši “nema te više”, ne povuče li iskaz. Supruzi Brnjas, M. Kolman i Galović uhićeni su 2004. godine pod optužbom da su angažirali M. A. i M. H. da se za njih prostituiraju. M. Kolman i R. Brnjas sređivale su mušterije, T. Brnjas prevozio je M. A. i M. H. do mušterija, a Galović, sin policajca, bio im je zaštitar.

M. H. im je tijekom 2003. godine pokušala pobjeći, ali su je uhvatili te su joj prijetili da će je ubiti prekomjernom dozom heroina. Za razliku od M. A. koja je mijenjala iskaz te na kraju nije teretila optužene, M. H. je ostala pri istom iskazu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Panter2007
Panter2007
08:07 13.10.2009.

Sta reci na ovo sve sramota do bola Hvala