radovi

Amruševa se u nedjelju zatvara za sav promet

Foto: Marko Prpic/PIXSEL
Amruševa se u nedjelju zatvara za sav promet
18.10.2013.
u 15:42
Obilazak: Trg Nikole Šubića Zrinskog (sjeverni dio) – Trg Nikole Šubića Zrinskog (zapadni dio) – Strossmayerov trg (zapadni dio) – Ulica Pavla Hatza – Petrinjska – Amruševa
Pogledaj originalni članak

Amruševa ulica na dijelu od Trga Nikole Šubića Zrinskog do Petrinjske ulice zbog izvođenja radova podizanja rashladnog uređaja bit će zatvorena za sav promet u nedjelju od 8 do 13 sati.

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će: Trg Nikole Šubića Zrinskog (sjeverni dio) – Trg Nikole Šubića Zrinskog (zapadni dio) – Strossmayerov trg (zapadni dio) – Ulica Pavla Hatza – Petrinjska – Amruševa.

Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumjevanje, kažu iz Grada. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.