Zbog radova

Autobusno stajalište iz Reljkovićeve sele na Zapadni kolodvor

Foto: Pixsell
Autobusno stajalište iz Reljkovićeve sele na Zapadni kolodvor
18.03.2016.
u 07:00
Zbor radova doći će do izmjena i na noćnoj tramvajskoj liniji 31 umjesto kojeg će voziti autobusi
Pogledaj originalni članak

Zbog radova u Ilici kod Reljkovićeve ulice, autobusne linije 139 (Reljkovićeva - Jelenovac), 141 (Reljkovićeva - Vinogradi) i 146 (Reljkovičeva - Malešnica - Jankomir) danas od 18 sati kretat će sa Zapadnog kolodvora.

Naime, obustavit će se promet Reljkovićevom ulicom, a autobusi će od početnog stajališta na Zapadnom kolodvoru voziti Hanuševom i Ulicom Republike Austrije, zatim Ilicom te svojim uobičajenim trasama prema krajnjem odredištu.

Zbor radova doći će do izmjena i na noćnoj tramvajskoj liniji 31 umjesto kojeg će voziti autobusi i to djelomično izmijenjenom trasom u smjeru Savskog mosta. Od Črnomerca, autobusi noćne linije 31, vozit će Ilicom i Prilazom baruna Filipovića, zatim Slovenskom ulicom do Zapadnog kolodvora, nastavit će vožnju Ulicom Republike Austrije i Ilicom, odnosno svojom redovitom trasom do zaokretnice na Savskom mostu.

Zbog istih radova od 18 sati bit će onemogućen izlaz automobilima iz Reljkovićeve ulice na Ilicu (smjer jug-zapad), a na dijelu Trga Fracunske republike (od Reljkovićeve do Čanićeve) promijeniti će se smjer kretanja vozila kako bi se omogućilo kretanje vozila prema Ilici.

Od subote 19. 03. 2016. godine od 08,00 sati pa do završetka radova zauzeti će se i jedan prometni trak na Ilici u zoni predmetnog raskrižja, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Završetak radova očekuje se u ranim jutarnjim satima ponedjeljka, 21. ožujka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

2X
2Xgeneral
09:03 18.03.2016.

nevjerojatno koji članak!???????? a što će se raditi????? mest ulica???