novost

Centar "Zagreb" za pomoć u potrazi za poslom

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Centar "Zagreb" za pomoć u potrazi za poslom
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Sandra Golemac
19.02.2015.
u 12:24
U Ilici 29 otvorit će se centar, a cilj je da pomogne osobama s invaliditetom u osposobljavanju za posao i profesionalnom razvitku
Pogledaj originalni članak

U cilju da se osoba s invaliditetom osposobi za prikladan posao, da se zaposli, odnosno, zadrži posao i u njemu napreduje te da se profesionalno razvija, država i Grad Zagreb zajednički osnivaju Centar za profesionalnu rehabilitaciju "Zagreb", prvi takav kod nas, koji će se otvoriti u Ilici 29.

Prostor je veličine stotinjak četvornih metara, a investicija je vrijedna ukupno četiri milijuna kuna, od čega Grad Zagreb sudjeluje s tri milijuna kuna.

– Grad je dao svoj prostor, treba ga urediti i prilagoditi. Čekamo samo da to prođe na Gradskoj skupštini i mislimo da bi ovaj projekt već za dva mjeseca mogao zaživjeti – poručila je Višnja Fortuna (na slici), pročelnica gradskog Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Do službenog imenovanja ravnatelja/ice, privremenom ravnateljicom Centra za profesionalnu rehabilitaciju imenovana je Damira Benc.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
13:00 19.02.2015.

Gradski uredi uh gadna iskustva al nadam se da bu sandra svaljek i to malo procesljala i volio bih nakon 10 godina posjettit ured odakle su neistomisljenici i nepodobni izbacivani ,neki dan gledam na tv jednu od voditeljica ureda i nemogu vjerovat svojim ocima da jos radi a nebuloze koje je izgovovorila bih joj volio demantirati i dokumentirati nadam se da cu imat uskoro priliku

DU
Deleted user
18:05 19.02.2015.

zdravlja ne imala,sram te bilo...