SUTRA OD 10 DO 13 SATI

Dani otvorenih vrata Narodnog sveučilišta Sesvete: Radionice i interaktivne aktivnosti za djecu i mlade

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Dani otvorenih vrata Narodnog sveučilišta Sesvete: Radionice i interaktivne aktivnosti za djecu i mlade
20.09.2024.
u 18:00
– Dođite, povedite djecu i uživajte u zabavnom i edukativnom danu. STEM i tehnička kultura čekaju da ih zajedno otkrijemo – pozivaju organizatori i dodaju kako su sve radionice potpuno besplatne što znači da djeca mogu bezbrižno uživati u učenju i kreativnom stvaranju
Pogledaj originalni članak

Sutra od 10 do 13 sati sudjelujte na STEMDays Sesvete 2024.,koji se održavaju u sklopu Dana otvorenih vrata Narodnog sveučilišta Sesvete. Ovaj događaj bit će pun uzbudljivih radionica i interaktivnih aktivnosti za djecu i mlade koji žele istražiti svijet znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike. Voditelji će kroz igru i kreativne zadatke pomoći djeci da nauče programirati, izrađivati robote i otkrivati nove tehnologije. 

– Pozivamo roditelje da dođu i pogledaju kako njihova djeca kroz zabavu razvijaju svoje vještine, samopouzdanje i kreativnost – poručuju organizatori i dodaju kako će osim STEM radionica,  biti i bogat program tehničke kulture i maketarstva, gdje će djeca moći stvarati svoje projekte i izrađivati modele. 

Očekuje vas uvod u programiranje gdje će djeca od 8 do 12 godina kroz Scratch će stvarati svoje prve igre i priče, a učit će se i o osnovama robotike gdje će izrađivati roboti, ​​​​​​ dok će pak na kreativnoj radionici 3D modeliranja djeca i mladi izrađivati svoje kreacije na 3 D printeru. – Dođite, povedite djecu i uživajte u zabavnom i edukativnom danu. STEM i tehnička kultura čekaju da ih zajedno otkrijemo – pozivaju organizatori i dodaju kako su sve radionice potpuno besplatne što znači da djeca mogu bezbrižno uživati u učenju i kreativnom stvaranju.

VEZANI ČLANCI:

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.