'MAJSTORI S MORA'

Dobro raspoloženi Tomašević u Sinju pjevušio hajdučki hit: 'Uzmite ga, poklonit ćemo vam i prvenstvo!'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Dobro raspoloženi Tomašević u Sinju pjevušio hajdučki hit: 'Uzmite ga, poklonit ćemo vam i prvenstvo!'
06.08.2024.
u 10:30
A da se zagrebački gradonačelnik dobro provodi u srcu Dalmatinske zagore, pokazuje i snimka koja je osvanula na Tik Toku, a na kojoj se vidi kako Tomašević pjevuši hajdučki hit Kuzme i Shaka Zulu 'Majstori s mora'
Pogledaj originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i ove je godine stigao u Sinj na Alku, a tamo će dolaziti, poručio je, dok god bude gradonačelnik jer se onamo predivno osjeća i ima poštovanje prema ljudima, povijesti i tradiciji. Zagreb i Sinj su, podsjetio je Tomašević, gradovi prijatelji.

A da se zagrebački gradonačelnik dobro provodi u srcu Dalmatinske zagore, pokazuje i snimka koja je osvanula na Tik Toku, a na kojoj se vidi kako Tomašević pjevuši hajdučki hit Kuzme i Shaka Zulu "Majstori s mora". Videozapis je objavio kanal "Zagreb Istok Bez Cenzure" koji su, usput, napisali: "Molimo vas kao Boga uzmite si ga u Dalmaciju! Poklonit ćemo vam prvenstvo. Hvala".

 

@zagreyugr4m #hajduk #torcida #split #zagreb #bbb #dinamo #dinamozagreb #bijelo #plavo #fyppppppppppppppppppppppp #dubrava #sesvete #tomašević #tomislav #foryoupage #foryou #fyp #viral #gradonacelnik #možemo #hdz #sdp #most #hrvatska #croatia #dalmacija #zagorje #slavonija #lika #zadar #istra #zadar #nogomet #footballtiktok ♬ Majstori S Mora - Kuzma & Shaka Zulu

 

Snimka do sada broji preko 20 tisuća pregleda, te brojne "lajkove" i komentare. "Neka vam ga, radije ću da mi Hajduk ne bude još 20 godina prvak, nego on gradonačelnik", "Hvala nećemo pa da nam Dalmacija bude puna smeća", "Hahaha, predobro", "Pola igrača Dinama navija za Hajduk, zašto ne bi i Tomašević", "A da mi vama pošaljemo Ivoševića i Puljka da ih se riješimo, oni su još gori"... samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod objave.

VEZANI ČLANCI:

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

LJ
ljudemisi
14:03 06.08.2024.

Tetke tomašević i puljak se doboro osjećaju, raspoloženi među dečkima.

Avatar Idler
Idler
14:00 06.08.2024.

Ni problem kaj druka za Hajduk neg kaj ni sposoban vodit grad !

MO
moroder
13:42 06.08.2024.

svugdje smeće porazbacano oko kontejnera, sramota što ste napravili od grada...