GRAD U RADOVIMA

FOTO Goleme gužve u Zagrebu od ranog jutra, iz Grada objavili obilazne pravce

Zagreb: Zbog radova zatvoren podvožnjak koji popvezuje Slavonsku i Zagrebačku aveniju
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/10
06.08.2024.
u 08:27

Kako su i ranije izvijestili iz Grada Zagreba, riječ je o rekonstrukciji javne rasvjete na podvožnjaku čiji su radovi krenuli jutros. Imate li kakve fotografije, pošaljite nam ih na e-mail dojavi@vecernji.net.

Crvene se karte na području Zagreba od ranog jutra, i to zbog rekonstrukcija koje su krenule na zapadu. Naime, Google pokazuje znatnu gužvu koja se stvorila na području Zagrebačke avenije u smjeru istoka, a gužva se proteže sve do Savske ceste, kod Vjesnika.  Kako su i ranije izvijestili iz Grada Zagreba, riječ je o rekonstrukciji javne rasvjete na podvožnjaku čiji su radovi krenuli jutros. Radovi će trajati sve do ponedjeljka 19. kolovoza, javljaju, tako da će nadvožnjak ispod Savske biti zatvoren sve do tada. 

''Za vrijeme izvođenja radova sav promet će se odvijati semaforiziranim raskrižjem Slavonska Avenija – Savska cesta – Zagrebačka avenija. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za razumijevanje'', javljaju.

Zagreb: Zbog radova zatvoren podvožnjak koji popvezuje Slavonsku i Zagrebačku aveniju
1/10

Uz to, od sutra se očekuju i gužve nešto istočnije u Zagrebu, na Slavonskoj aveniji iznad Ulice grada Gospića gdje od srijede kreću radovi na održavanju nadvožnjaka koji će trajati čak pet mjeseci. Za promet će u prvoj fazi radova biti zatvoren sjeverni kolnik te će se promet u smjeru istok – zapad odvijati dvosmjerno donjom razinom raskrižja, u dva prometna traka, javlja Grad Zagreb. Za vrijeme radova bit će onemogućeno prometovanje Ulicom grada Gospića u zoni podvožnjaka.

Obilazni pravac bit će:

•    Ulica grada Vukovara – Ulica Marijana Čavića – Slavonska avenija – Servisna cesta – Koledovčina ulica i obratno
Nakon završetka radova na sjevernom kolniku, radovi će se nastaviti na južnom kolniku nadvožnjaka.
Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Srdačan susret Milanovića i para Raspudić u Kninu: O čemu pričaju?

 

Komentara 5

IG
igy100
09:20 06.08.2024.

Semafor nisu podesili iznad podvožnjaka

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
09:00 06.08.2024.

Naš će Zagreb opet cvasti, kad Možemo siđe s vlasti!

ID
idiokracija
08:53 06.08.2024.

Čkomi i glasaj se - jer mi to Možemo 🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije