Gundulićeva

Domaći pršut, kulen i vino u Primitivo baru

Foto: Marko Prpić/ PIXSELL
Novootvoreni Primitivo bar u Gundulicevoj ulici. Interijer i detalji uredjenosti Primitivo bara
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
26.11.2014., Zagreb - Novootvoreni Primitivo bar u Gundulicevoj ulici. Interijer i detalji uredjenosti Primitivo bara. Vlasnik Luka Pericic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
28.11.2014.
u 14:00
Bar je otvoren prije dva tjedna, a ima razrađen zabavni program – petkom nastupaju klape, a subotom rock-sastavi
Pogledaj originalni članak

Neobične domaće rakije i likeri, bogata ponuda vina te jelovnik na kojem su samo domaće namirnice glavna su posebnost novog bara Primitivo otvorenog u Gundulićevoj 13.

– Željeli smo ponuditi ljudima nešto sasvim novo, zato smo posebno za bar naručili izradu rakije od lješnjaka – poručuje Luka Peričić, vlasnik.

Ponuda hrane funkcionira tako da se naruči jedna vrsta mesa pripremljena na grillu te se uz nju odabere lepinja ili tortilja, umak i hladni prilog. Cijena menija ovisi o mesu i veličini, a iznosi od 19 do 59 kuna.

Za sada je u ponudi jadranska tuna te svinjetina, piletina i junetina s hrvatskih farmi. Posebnu ponudu čine sukošanski krumpiri, drniški pršut, paški sir, kutjevački čvarci i baranjski kulen. Što se tiče vina, cijena butelje je oko 80 kuna.

– Svježe namirnice u bar stižu svakodnevno, a krumpir stiže izravno s farme moga rođaka – kaže Peričić.

Iako je bar otvoren prije dva tjedna, već ima organiziran zabavni program pa tako petkom sviraju klape, a subotom rock-sastavi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MB
Marlon Brando
16:28 30.11.2014.

Dobra ideja,ali cijene : "Butelja 80kn". Ako je već sve domaće kako navodite,onda trebate uvesti i neko domaće otvoreno vino dobre kvalitete i cijenom pristupačno,a mineralnu ne naplaćujte.Na taj način ćete privući goste,ovako,u startu-skupo...