U OKRILJU NOĆI

Drama na Maksimiru: Propucan auto tinejdžerice (18), a zatim ispaljen metak u stan muškarca

Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
Drama na Maksimiru: Propucan auto tinejdžerice (18), a zatim ispaljen metak u stan muškarca
21.07.2024.
u 10:51
Na mjestu događaja obavljen je očevid. Materijalna šteta zasad nije utvrđena te slijedi kriminalističko istraživanje, kažu u zagrebačkoj policiji.
Pogledaj originalni članak

Jučer, 20. srpnja oko 4.25 sati na Maksimiru, u Ulici Klementa Crnčića, uz stambeno-poslovnu zgradu nepoznati počinitelj je iz zaustavljenog nepoznatog osobnog automobila prišao osobnom automobilu marke Renault zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 18-godišnjakinje te u predjelu vrata prtljažnika i krova automobila ispalio nekoliko hitaca najvjerojatnije iz vatrenog oružja zbog čega je nastalo oštećenje stakla na vratima prtljažnika kao i krova automobila.

Nedugo zatim u obližnjoj ulici Miroslava Kraljevića, nepoznati je počinitelj u prozor na stanu vlasništvo 26-godišnjaka ispalio hitac najvjerojatnije iz vatrenog oružja zbog čega je nastalo oštećenje stropa kuhinje. Na mjestu događaja obavljen je očevid. Materijalna šteta zasad nije utvrđena te slijedi kriminalističko istraživanje, kažu u zagrebačkoj policiji. 

VEZANI ČLANCI: 

IVANA BRKIĆ

Povukla se iz javnosti! Evo zašto je jednom najveća tinejdžerska zvijezda u Hrvatskoj nestala sa scene na vrhuncu karijere

Godine 2000. Ivana Brkić osvojila je nagradu za najboljeg debitanta na Zadarfestu, 2003. godine dobila je priznanje za srebrnu nakladu albuma "Uzmi sve", a dvije godine kasnije nagradu za najveći hit Hrvatskog radijskog festivala (Kora pod nogama) po glasovima preko SMS poruka. Godine 2006. stiže joj i priznanje u novogodišnjoj anketi časopisa OK! koji je album "Sve je samo fol" proglasio albumom godine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

NK
Najam krova
11:07 21.07.2024.

Mladež se zabavlja i slavi uspjeh s esejom.

Avatar Žuti
Žuti
11:10 21.07.2024.

Opet neki zaljubljeni luđak? Dajte ljudi žena ima dosta. Ne treba vam ona koja vas ne želi. Nađite drugu, treću ili petu.

N1
Neretva 1993
11:05 21.07.2024.

Zagreb+Split=mafija