Od 19. do 22. svibnja

Floraart uz 190 izlagača i korejsku majstoricu aranžiranja

Floraart uz 190 izlagača i korejsku majstoricu aranžiranja
30.04.2022.
u 17:19
Posebna je gošća pak Kang Yong-Soon, majstorica korejskog tradicionalnog aranžiranja cvijeća, koja će na nekoliko radionica predstaviti umijeće Wagong
Pogledaj originalni članak

Čak 180 domaćih i desetak inozemnih izlagača te 100.000 sadnica čeka početak 56. izdanja Floraarta. Na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog prostora na Bundeku posjetitelji će od 19. do 22. svibnja moći uživati u najvećem međunarodnom sajmu cvijeća u ovom dijelu Europe.

Centralni događaj ovogodišnjeg Floraarta bit će već prvog dana, kada će se natjecati floristi koji će iskazati svoje vještine aranžiranja u pet različitih kategorija. Posebna je gošća pak Kang Yong-Soon, majstorica korejskog tradicionalnog aranžiranja cvijeća, koja će na nekoliko radionica predstaviti umijeće Wagong.

– S obzirom na to da se 20. svibnja obilježava Svjetski dan pčela, Hrvatsko apiterapijsko društvo otkrit će nam koliko je važna briga o zelenilu i cvijeću za opstanak pčela u gradu, ali i kako prepoznati pravi med. Ekipa iz

održat će i prezentaciju o presađivanju, a predstavnici Gradske ljekarne Zagreb govorit će o terapijskom potencijalu medicinske konoplje – najavljuju iz Floraarta. (mimi)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.