ANKETA HNS-a

Gdje se treba nalaziti Dolac?

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
HNS
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
HNS
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
HNS
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
HNS
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
HNS
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
HNS
08.11.2014.
u 15:00
Ono što misle Zagrepčani, HNS-ovci će, obećali su, zastupati u Gradskoj skupštini
Pogledaj originalni članak

Koja je najbolja lokacija za privremeni izmještaj Dolca, kad na toj tržnici počnu radovi - pitanje je to koje su Zagrepčanima danas postavili iz HNS-a, pozvavši ih da na Trgu bana Jelačića ispune anketu i izraze svoje mišljenje koje će, zatim, objasnili su, zastupati njihovi predstavnici u Gradskoj skupštini. Kao moguće lokacije, HNS-ovci predložili su Kaptol, Trg bana Jelačića, plato između Cesarčeve i Vlaške, a postojala je i opcija gdje su Zagrepčani sami mogli upisati što im se, za moguću privremenu lokaciju Dolca, čini najbolje.

- Činimo ono što smo i najavili, pitamo građane što misle kako bi naša dva zastupika u Skupštini mogla upozoriti na probleme u Zagrebu - rekla je Anka Mrak Taritaš, predsjednica GO HNS-a Grada Zagreba i ministrica graditeljstva i prostornog uređenja, te dodala kako će se anketa provoditi sljedećih mjesec dana, na lokacijama u blizini Dolca. Kad se mišljenja prikupe, objasnila je Mrak Taritaš, objavit će se rezultati ankete, prema kojima će HNS-ovi zastupnici u Skupštini dalje djelovati.

>>U Ilicu na savjetovanje k ministrici Mrak Taritaš

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar fijolica
fijolica
19:04 08.11.2014.

Pitam se bi li se tako zanimali za mišljenje građana da se ne približavaju izbori? No, ovo je dvosjekli mač: oni bi trebali imati stručnjake koji će naći lokaciju koja će biti dobra i za ljude koji rade na placu i za sve građane - za to su i plaćeni. Građani mogu reagirati kad oni predlože - ako ne izaberu dobru lokaciju koja će zadovoljiti većinu zainteresiranih. Ovo je "brigo moja prijeđi na drugoga", a usput će imati dobro pokriće ako rješenje ne bude dobro jer - građani su izabrali!

Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:41 09.11.2014.

Najbolje na Jelacicu da se ne postavljaju oni nagrdjujuci satori...radje sira, putra, vrhnja, mlijeka, jajaca i krumpira na Jelacicu....nego Bandicevi satori koji pasu ko shaka na oko...

Avatar Sheldon
Sheldon
21:05 08.11.2014.

nama je stvarno teško ugoditi. kad nas ne pitaju - ne valja. kad nas pitaju - opet ne valja. :/