vesna škare ožbolt:

'Gradsko vijeće nije krivotvorilo rješenje o Tržnom centru'

Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
'Gradsko vijeće nije krivotvorilo rješenje o Tržnom centru'
13.09.2012.
u 11:38
Predsjednica Gradskog vijeća Velike Gorice demantira da je jedino Gradsko vijeće imalo primjerak radne verzije i originalne službene verzije rješenja za građenje o rekonstrukciji Tržnog centra
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Gradskog vijeća Velike Gorice Vesna Škare Ožbolt demantira insinuaciju koja, kako sama tvrdi, proizlazi iz članka objavljenog na portalu Grada Velike Gorice u kojemu se navodi da je primjerak radne verzije i originalne službene verzije rješenja za građenje o rekonstrukciji Tržnog centra u Velikoj Gorici imala jedino služba Gradskog vijeća grada Velike Gorice. Na taj se način, tvrdi Škare Ožbolt, pokušava sugerirati javnosti da je netko iz službe Gradskog vijeća krivotvorio predmetno rješenje.

DC-ovka Škare Ožbolt, koja oko Tržnog centra u Velikoj Gorici, vodi borbu s gradonačelnikom, HDZ-ovcem Draženom Barišićem, napominje da je "nekoliko upravnih odjela Gradske uprave imalo radnu verziju rješenja na temelju čega su, prema riječima pročelnice Cvahte, na sjednici Gradskog vijeća dogovorno mijenjali tekst rješenja na način da je u prvom gospodin Andabak bio stranka u postupku, a u drugom, službenom, izbačen je kao stranka u postupku i nije mu dana mogućnost žalbe na tako službeno sačinjeno rješenje".

"Predsjednica Gradskog vijeća grada Velike Gorice pozdravlja iskorak gradonačelnika Barišića da se obrati Državnom odvjetništvu jer je na taj način otvorio i sebi mogućnost da odgovori službenim tijelima na pitanje kako to da gospodin Andabak kao vlasnik šest poslovnih prostora na Tržnom centru nije stranka u postupku iako se kao takav legitimirao nadležnom tijelu grada Velike Gorice, dostavivši ugovore o kupoprodaji", piše u priopćenju Vesne Škare Ožbolt.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BZ
Branko Zajec
15:16 13.09.2012.

DC stranka ? Zar ona još postoji? Znam da su svi, malobrojni članovi prelazili HDZ-u, pred posljednje izbore. Iskreno mislim, da Vesna Škare Ožbolt, predstavlja stranku, koja ne postoji.