Zagrebački restoran OXBO već se proslavio svojim steakovima koje ćete od sada moći kušati i svake srijede na njihovom partyju "POP UP BBQ show cooking". Na terasi restorana koji se nalazi u hotelu DoubleTree by Hilton guštat će se u jelovnicima od tri slijeda, koktelima i odličnoj glazbi pod palicom DJ-a.
Prva takva večer održana je jučer, a na prepunoj terasi širili su se opojni mirisi steakova s roštilja koji su dakako otvarali apetite. Zabavu nije uspjela pokvariti ni kiša, zbog koje se dio večere održao u restoranu, ali se u desertu i šarenim koktelima ipak guštalo na vani.
Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim, jučer su od 18 do 22 sata, na terasi restorana, pred gostima pripremali fantastična jela i podijelili s nama male tajne pripreme vrhunskog roštilja.
U prvom slijedu bili su izvanredan beef tartar i pečena koštana srž uz domaću focacciu, u sljedećem smo probali genijalan ribeye, pečeni kukuruz i hash browns krumpir. Kao šećer na kraju stigao je desert - kombinacija pečenih bresaka, kreme od breskve i malina.
Na slijedećem partyju, u srijedu 7. rujna, očekuje vas pak Tomahawk steak na mekanoj pogači, ostalo je iznaneđenje, a cijena je 250 kuna po osobi.