DOBRA VIJEST ZA STUDENTE

VIDEO Izgleda da se čekanje isplatilo: Zavirite u jedan dio nove zagrebačke menze, i to prve u ovom dijelu grada

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL/TikTok
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Zgrada SEECEL-a u koju će useliti Rektorat Sveučilišta u Zagrebu
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Zgrada SEECEL-a u koju će useliti Rektorat Sveučilišta u Zagrebu
03.09.2024.
u 13:44
Osim toga, zbog menze bi mogla "oživjeti" i privremena zgrada Sveučilišta u kojoj su do sada održavane promocije studenata te razne konferencije
Pogledaj originalni članak

Čini se da zagrebački studenti dobivaju novu menzu. Kako su objavili na društvenim mrežama zagrebačkog Studentskog centra, radi se o novom restoranu subvencionirane prehrane "Gaudeamus" i to na Kajzerici, u privremenoj zgradi Sveučilišta u Zagrebu, u Ulici Radoslava Cimermana 88. 

"Uskoro donosimo više informacija", napisali su iz SC-a u opisu videozapisa na kojemu su pokazali kako će to izgledati kuhinja u novoj menzi. 

 

@sczagreb 📣🆕️ U pripremi je novi restoran subvencionirane prehrane "Gaudeamus"! 📍zgrada , Ul. Radoslava Cimermana 88 🔜 Uskoro donosimo više informacija! #sczagreb #sveucilisteuzagrebu #SCZG #UniZg #Zagreb #novirestoran #menza ♬ Success Inspirational - StereojamMusic

 

Taj restoran subvencionirane prehrane prvi je koji će niknuti u Novom Zagrebu. Osim toga, njime će se "oživjeti" i privremena zgrada Sveučilišta u kojoj su do sada održavane promocije studenata te razne konferencije. 

VEZANI ČLANCI:

most slobode

FOTO Zagrebački most danas slavi 65. rođendan, a uskoro će se zatvoriti na dulje razdoblje zbog obnove koja mu predstoji

Prošlo je točno šest i pol desetljeća od dana kada je središnji zagrebački most, u koji je ugrađen brački kamen te 1600 tona čelika, ponosno premostio rijeku Savu te prometno spojio centar metropole s Novim Zagrebom. Most Slobode, dug 373 metra, djelo je projektanta Krunoslava Tonkovića, a u promet ga je, 3. rujna, 1959. godine, pustio otac Novog Zagreba, Većeslav Holjevac.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LJ
ljudemisi
15:58 03.09.2024.

Previše ulažemo u visokoškolstvo, pa i ovakve menze bez odgovornosti da ti studenti trebaju vratiti narodu što je u njih uloženo. trebalo bi ulagati samo u studente koji na vrijeme diplomiraju, koji studiraju korisne studije za potrebu hrvatskog naroda i koji nakon studija odrade svoju radnu i korisnu obvezu.

FV
Frajle.VK
15:56 03.09.2024.

U projektima isplativost se ne gleda kroz emotivno zadovoljstvo već kroz povrat investicije. Ovaj projekt je sve samo nije isplativ. Platila EU i hrvatski građani.