večernjakova akcija

Javite letećem reporteru za crne prometne točke oko vrtića i škola!

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Javite letećem reporteru za crne prometne točke oko vrtića i škola!
27.08.2013.
u 19:39
Leteći reporter reagirat će na svaku dojavu, a krajnji je cilj, uz sigurnost djece, da se svaka opasna rupa, loša signalizacija i drugi prometni problemi uspješno riješe.
Pogledaj originalni članak

Prvi put u školske klupe sjest će i 7300 prvašića, a kako bi njihov prvi odlazak u školu bio što sigurniji, iz Policijske uprave zagrebačke i Gradskog ureda za promet upozoravaju vozače na dodatni oprez u prometu.

– Sve su potrebne lokacije pokrivene signalizacijom i postavljenim izbočinama kako bi se što sporije prometovalo u neposrednoj blizini škola. Do petka ćemo postaviti i signalizaciju kod novih škola u naselju Vrbani III – najavio je Alan Ordulj iz Gradskog ureda za promet te dodao kako smatra da u prometu ne bi trebalo biti problema jer na sigurnosti mališana već godinama uspješno surađuju s Policijskom upravom zagrebačkom. No, na terenu prometna situacija često nije najbolja.

Pozivamo stoga sve roditelje da našem letećem reporteru javljaju za crne prometne točke oko zagrebačkih vrtića i škola. Leteći reporter reagirat će na svaku dojavu, a krajnji je cilj, uz sigurnost djece, da se svaka opasna rupa, loša signalizacija i drugi prometni problemi uspješno riješe.

S letećim reporterom može se kontaktirati e-mailom leteci.reporter@vecernji.net, putem telefona 01/6300-455, putem Facebook-stranice i putem Twittera.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.