policija istražuje slučaj

Kaos u kafiću na Ilici: Dvojica se potukla usred dana, jedan u bijegu, jedan teško ozlijeđen

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Ilustracija
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Ilustracija
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Ilustracija
16.04.2023.
u 12:40
Dodajmo kako je u posljednja 24 sata na području Policijske uprave zagrebačke evidentirano je 16 kaznenih djela
Pogledaj originalni članak

Iako još nije bilo ni podne, subota je u Susedgradu počela vrlo burno jer je u lokalnom kafiću došlo do svađe koja je rezultirala tučnjavom i teškom ozljedom. Cijeli slučaj istražuje zagrebačka policija koja traga za muškarcem starosti 35 godina.

- U Ulici Ilica, u ugostiteljskom objektu verbalno su se, a potom i fizički, sukobila dvojica muškaraca starosti 29 i 35 godina. Ozlijeđenom 29-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici „Sveti Duh“ gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen - izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Dodajmo kako je u posljednja 24 sata na području Policijske uprave zagrebačke evidentirano je 16 kaznenih djela. Na području iste policijske uprave tijekom jučerašnjeg dana zabilježeno je i 40 prometnih nesreća od kojih je u 35 slučajeva zabilježena samo materijalna šteta, a pet je osoba ozlijeđeno.

>>  VIDEO: Pogledajte snimku sudara na A3: Vozač se zaletio u kolonu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Žaoka
Žaoka
12:48 17.04.2023.

Neka se pogleda kulturna Europa i radno vrijeme njihovih kafića. Radno vrijeme bi im trebalo biti iza 16h. Kako bi bilo super da je zatvorena "špica" do 16h. Samo gdje bi se onda sastajala neradnička bagra.