REKONSTRUKCIJA PLINOVODA

Mlinarska cesta otvorena za promet, a radovi se preselili na novu lokaciju

Foto: Grad Zagreb
1/2
25.10.2024.
u 10:15

Uređenja Ulice Antuna Vrančića na dijelu od Mlinarske ulice do Ksaverske ceste, trajat će do 1. studenoga.

Nakon radova na rekonstrukciji plinovoda te sanacije i uređenja prometnice, danas u 6 sati za promet je otvorena Mlinarska cesta. Radovi u Mlinarskoj čine jednu od etapa projekta NTP Medveščak, u sklopu kojih se izvode radovi na zamjeni plinovoda i kućnih priključaka. 

POVEZANI ČLANCI:

Napominjemo i kako su danas krenuli radovi uređenja Ulice Antuna Vrančića na dijelu od Mlinarske ulice do Ksaverske ceste, koji će trajati do petka 1. studenog. Radovi su financirani putem Plana komunalnih aktivnosti Gradske četvrti Gornji grad - Medveščak za 2024.

Ključne riječi

Komentara 1

TM
trade_mark
11:01 25.10.2024.

ništa ne rade, ne znaju ni trravu pokositi, znaju se samo valjati po cesti i protestirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije