u večernjim satima

Kolodvor u Zagrebu: Prometni incident s dva putnička vagona

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Kolodvor u Zagrebu: Prometni incident s dva putnička vagona
18.07.2013.
u 23:49
S obzirom da je manevarsko kretanje u kolodvoru obavljeno brzinom manjom od 10 km/h, manevarsko osoblje u trenutku je zaustavilo kretanje vagona te do iskliznuća vagona, ozljede putnika te zastoja u željezničkom prometu nije došlo
Pogledaj originalni članak

Na zagrebačkom Glavnom kolodvoru u srijedu oko 22 sata prilikom manevarske vožnje dva putnička vagona (dodavanje na brzi vlak za Split) došlo je do prometnog incidenta pri čemu je jedno okretno postolje skrenulo na jedan kolosijek, a drugo na drugi kolosijek, priopćili su iz HŽ-a. Riječ je o sporednim kolosijecima koji su predviđeni za manevriranje (10. i 11.kolosijek).

S obzirom da je  manevarsko kretanje u kolodvoru obavljeno brzinom manjom od 10 km/h, manevarsko osoblje u trenutku je zaustavilo kretanje vagona te do iskliznuća vagona, ozljede putnika te zastoja u željezničkom prometu nije došlo, zbog čega niti javnost nije izviješćena. Vlak je kasnio u polasku iz Glavnog kolodvora za Split pet minuta.

>>Istražitelji nesreće u kojoj se prevrnuo vlak: 'Kriv' je čelik!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.