PROMO

Koncert za Dobrotvorne svrhe: Tribute to Elvis Meets ABBA

Lions Klub Kaptol
Lions Klub Kaptol
Lions Klub Kaptol
Lions Klub Kaptol
Lions Klub Kaptol
Lions Klub Kaptol
26.09.2024.
u 13:35
Pogledaj originalni članak

Lions Klub Kaptol i Udruga Val kulture sa zadovoljstvom najavljuju poseban događaj za prikupljanje sredstava povodom obilježavanja Dana bijelog štapa - koncert "Tribute to Elvis Meets ABBA" u kojem će nastupiti bend Grossi & The Dreamers. Koncert će se održati u subotu, 19. listopada 2024. godine, s početkom u 21:00 sati u klubu Boogaloo, smještenom na adresi Grada Vukovara 68, Zagreb.

Ovaj koncert obećava jedinstvenu kombinaciju hitova Elvisa Presleya i benda ABBA koji će razveseliti ljubitelje glazbe. Lions Klub Kaptol se ponosi bogatom poviješću podrške značajnim projektima, uključujući Lions očne Banke, provođen u suradnji s Lions Klubom Zagreb, kao jedan od najznačajnijih inicijativa Lions Distrikta 126. Glaukom, bolest koja utječe na optički živac i dovodi do oštećenja vida, posebno je važan jer je i legendarni Elvis Presley patio od istog stanja.

Posjetitelji mogu osigurati svoje ulaznice za sebe i svoje prijatelje putem interneta na sljedećoj poveznici.

Lions Klub Kaptol

Oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati, ali žele doprinijeti ovoj dobrotvornoj svrsi, mogu donirati iznos ekvivalentan cijeni ulaznice od 13 ili 25 eura, kupovinom ulaznice.

Sredstva ostvarena donatorskim koncertom namijenjena su Udruzi slijepih Zagreb.

Organizatori događaja s nestrpljenjem iščekuju goste na večeri ispunjenoj fantastičnom glazbom, istovremeno značajno doprinoseći zajednici.

Naša su srca zahvalna  na velikodušnosti koju pokazuju svi sudionici i podržavatelji ovog projekta.

Kako je to jednom prilikom rekao J. M. Simmel: "Svaka osoba koja donese sreću barem jednoj drugoj osobi stvara sretniji svijet", nadahnjuje nas da širimo radost i suosjećanje u svojoj okolini.

Lions Klub Kaptol

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr