OŠ Samobor

Kreativci 4.c razreda omiljenoj razrednici dali jedinstven dar

Foto: Fotoknjiga
Kreativci 4.c razreda omiljenoj razrednici dali jedinstven dar
03.08.2010.
u 08:00
Učenici su fotoknjigu sami izradili i darovali razrednici Tanji Golubić da ih ne bi zaboravila, jer oni sad postaju petaši.
Pogledaj originalni članak

Što darovati razrednici Tanji Golubić? Mozgalo je nad tim pitanjem 27 malih kreativaca 4.c razreda Osnovne škole Samobor, i dosjetili su se! Darovat će joj fotoknjigu. Uz pomoć računala i stranice fototeka.hr ukoričili su učenici posvete, poruke i crteže upućene razrednici, i sve to dodatno ukrasili svojim fotografijama. Fotoknjigu su razrednici uručili na posljednjoj školskoj predstavi.

– Ostala sam tako ugodno iznenađena. Nisam mogla knjigu ni čitati pred njima koliko me njihov dar ganuo – oduševljeno kaže Tanja Golubić.

U OŠ Samobor Tanja Golubić radi već 15 godina i često je na rastancima od svojih učenika dobivala slikovnice rađene rukom i uvezane s mašnicom, no prvi put je na dar dobila fotoslikovnicu.

– Kako originalna ideja. Drago mi je da su učenici u izradi fotoknjige surađivali s roditeljima, jer bez njih to ne bi mogli na taj način izvesti. Sve pohvale – priča Tanja Golubić.

U fotoknjizi su učenici razrednici poželjeli da joj nova generacija prvašića bude dobra, da marljivo uče i slušaju je. A napisali su i pjesmu o razrednici. Sve to jer oni postaju petaši i rastaju se od razrednice Golubić.

– Svi će mi ostati u tako lijepom sjećanju. Jer koliko su samo truda uložili u tu fotoknjigu. Njihov iznenađujući dar samo mi je pomogao da i ja budem bolja osoba – dirnuta je Tanja Golubić.

Fotoknjiga stoga zauzima posebno mjesto na policama doma Tanje Golubić. Izgleda kao i svaka druga knjiga, no kad je se uzme, s naslovne stranice smješka se cijeli 4.c razred u društvu svoje najdraže razrednice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.