motiv nepoznat

Krvavi obračun u Sesvetama u 6 ujutro: Grupa muškaraca na ulici se mlatila alatom i drvenim palicama

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Nekoliko ljudi ozlijeđeno u sudaru više automobila u Sesvetama
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
08.09.2024.
u 13:15
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv osumnjičenih je redovnim putem podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu.
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 25 i 29 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Sudjelovanje u tučnjavi“ iz članka 122. stavka 1. Kaznenog zakona na štetu 41-godišnjaka te „Nasilničko ponašanje“ iz članka 323a. stavka 1. Kaznenog zakona na štetu 45-godišnjaka.
 
Sumnja se da su osumnjičeni jučer, 7. rujna oko 6.20 sati u Sesvetama, u Selčinskoj ulici došli na adresu gdje stanuju oštećeni te su prvo verbalno, a zatim i fizički napali 41-godišnjaka nakon čega su se udaljili. Nedugo zatim taj je 41-godišnjak zajedno s drugooštećenim 45-godišnjakom krenuo vozilom u potragu za osumnjičenima te su ih uočili u Zagrebačkoj ulici gdje je došlo do fizičkog sukoba između njih četvorice.

Tom prilikom su osumnjičenici uz uporabu alata i drvene palice fizički nasrnuli na oštećene te ih ozlijedili, a nakon čega su se udaljili. Oštećenima je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je 41-godišnjak teško ozlijeđen dok je 45-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv osumnjičenih je redovnim putem podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu, izvijestili su iz policije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PR
prodajemmaglu11
20:37 08.09.2024.

Klasika za Sesvete. To je naš hrvatski Baltimore. Sucut za one koji žive tamo, a normalni su.

ŠK
škarnicl
15:41 08.09.2024.

bosanđerosi

Avatar Žuti
Žuti
13:47 08.09.2024.

U SADu građani imaju oružje pa agresivni ulazak u nečije dvorište ili na ulazna vrata obično završi metkom.