Inicijativa

Na posao će sutra biciklom oko 500 građana

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Na posao će sutra biciklom oko 500 građana
12.02.2015.
u 09:30
Sindikat biciklista uključio se u međunarodnu akciju vožnje biciklom na posao u zimskim uvjetima, a dijelit će se naranče i jabuke
Pogledaj originalni članak

Bez obzira na vremenske uvjete sutra će stotine Zagrepčana na posao krenuti biciklom.

Obilježit će tako "Svjetski dan zimskog bicikliranja na posao".

Ukupno se 580 građana Zagreba i Zagrebačke županije prijavilo na stranicu međunarodne inicijative "Winter Bike To Work Day", na koju se javljaju stanovnici iz svih dijelova svijeta. A Zagreb je, sudeći prema grafikonu objavljenom na stranici, drugi po redu grad po broju prijavljenih.

– Ispred Zagreba je finski grad Oulu – kazao je Vladimir Halgota iz Sindikata biciklista.

Prijaviti se još može na www.WinterBikeToWorkDay.org, a volonteri Sindikata biciklista na određenim će točkama u gradu bicikliste nagraditi jogurtom, bananom ili narančom.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RU
RupertMelkus
12:55 12.02.2015.

Podijelite im brošure o prometnim pravilima i zakonu o cestovnom prometu ili kak se već zove, a ne voće i povrće.