vozači oprez!

Od danas se za promet zatvara dio važne zagrebačke prometnice, i to na nekoliko mjeseci, evo detalja

Foto: Emica ElvedjiPIXSELL
Od danas se za promet zatvara dio važne zagrebačke prometnice, i to na nekoliko mjeseci, evo detalja
21.05.2024.
u 06:30
Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a iz Grada sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te ih mole za razumijevanje
Pogledaj originalni članak

Zbog nastavka radova na sanaciji i zamjeni dotrajalih dijelova podvožnjaka, od danas će u zoni željezničko - cestovnog podvožnjaka u Adžijinoj, biti zauzet dio kolnika, odnosno jedna prometna traka. Promet će se odvijati dvosmjerno po preostalom dijelu kolnika, a radovi koje koje izvodi HŽ Infrastruktura, trajat će sve do 5. kolovoza.  

Iz Grada mole da posebnu pozornost obrate pješaci koji će biti preusmjereni preko postojećih pješačkih prijelaza. Kako bi se na raskrižju izbjegla dodatna zagušenja, iz Grada vozačima predlažu sljedeće obilazne pravce:

VEZANI ČLANCI: 

PROVODE NADZOR

Vozači na dva kotača, oprez: Zagrebačka policija kreće u kontrolu, neodgovorni plaćaju globe

Posebna pozornost obratit će se na prekršaje nepropisne brzine motocikala, nekorištenja zaštitne kacige vozača i putnika na motociklima i mopedima, isteka važenja prometne dozvole, neregistriranih vozila, upravljanja prije stjecanja prava na vožnju, upravljanja bez odgovarajuće kategorije, neisticanja ili nepropisnog isticanja registarskih pločica, tehničku neispravnost vozila i ostalih prekršaja u prometu.

  • Adžijina – Nova cesta – Ulica grada Vukovara – Savska
  • Jagićeva – Jukićeva – Savska – Trg D. Petrovića – Kranjčevićeva – Adžijina

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a iz Grada sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te ih mole za razumijevanje. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TM
trade_mark
08:58 21.05.2024.

ovaj tomašević stalno nešto zatvara, ne možemo se više normalno ni voziti po gradu a da nas ne ometa u ustavom zajamčenim pravima!

DU
Deleted user
07:34 21.05.2024.

gradjenje bez plana a asfaltirane ceste se namjerno nakon 30 dana ostecuju nekim kanalima za plin ...samo da cesta bude naceta.