Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IMA RETROVIZORE'

VIDEO Vozio kamion s kojega se vijorila dugačka traka. Građani ljuti: 'Ovo je vrlo opasna situacija'

Prometne zgode i nezgode/Facebook
20.05.2024.
u 14:50

Podsjetimo, važno je poštivati prometna pravila zbog svoje, ali i sigurnosti drugih sudionika.

Neobična scena dočekala je vozače koji su se ovih dana vozili po Slavonskoj aveniji. Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode osvanula je snimka jednog putnika ispred kojega se vozio kamion s kojega je vijorila traka. 

Za dva su dana, videozapis i objava, skupili popriličan broj reakcija i komentara korisnika ove društvene mreže. Dok neki smatraju da je vozač koji je snimao trebao upozoriti vozača kamiona, drugi, pak, smatraju kako on ima retrovizore na kojima je i sam mogao vidjeti što se događa. 

– Ovo je vrlo opasna situacija, trebao je hitno upozoriti vozača kamiona – stoji u jednom komentaru. 

VEZANI ČLANCI:

– Ajmo razumijeti i čovjeka u kamionu. Znam kako je raditi po baušteli, isto sam imao takvu situaciju. Cijeli dan radi, blokira malo i mozak na kraju radnog vremena. Glavno da je sve prošlo uredu i da je svima glava na ramenu – piše, pak, u drugom komentaru, a još jedan korisnik primijetio je kako se na kraju snimke vidi da je kamion prošao kroz crveno na semaforu.

Ispod objave došlo je do rasprave, a ona, do sada, broji već više od 400 reakcija. Podsjetimo, važno je poštivati prometna pravila zbog svoje, ali i sigurnosti drugih sudionika.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije