promocija sporta

Održana 1. Zagrebačka vatrogasna utrka

Foto: DVD Prečko Zagreb
Utrka
Foto: DVD Prečko Zagreb
Utrka
Foto: DVD Prečko Zagreb
Utrka
Foto: DVD Prečko Zagreb
Utrka
Foto: DVD Prečko Zagreb
Utrka
21.03.2019.
u 08:53
DVD Prečko Zagreb  dana je 17.03.2019. organiziralo  1. Zagrebačku vatrogasnu utrku za vatrogasce koja se održala u sklopu 4. Zagrebačkog polumaratona u cilju promocije sporta i vatrogastva
Pogledaj originalni članak

DVD Prečko Zagreb dana je 17.03.2019. organiziralo  1. Zagrebačku vatrogasnu utrku za vatrogasce koja se održala u sklopu 4. Zagrebačkog polumaratona u cilju promocije sporta i vatrogastva. Ovom se utrkom želilo istaknuti važnost zdravog života i fizičke spremnosti za brojne izazove koje vatrogasce očekuje pri obavljanju svakodnevnih zahtjevnih intervencija.

Pravo sudjelovanja ostvarili su svi aktivni vatrogasci, dobrovoljni i profesionalni, članovi stručnih službi vatrogasnih postrojbi, te umirovljeni vatrogasci. Start utrke je bio u 9h na zapadnom kolniku hrvatske bratske zajednice nasuprot NSK-a te se trčalo prema sjeveru do ulice Grada Vukovara skrenulo na istočni kolnik preko Mosta slobode sve do ulice jozefa antalla te nazad prema NSK gdje je ciljna ravnina. Svaki natjecatelj je dobio startni paket sa pamučnom majicom sa logom utrke te finišerske  medalje. Sudjelovalo je 109 vatrogasaca iz Hrvatske, Slovenije i Bosne Hercegovineuz bučno bodrenje okupljenih građana.

Rezultati
1. David Marot JVP Grada Rijeke pobjednik u muškoj kategoriji
2. Ana Širić DVD Beravci pobjednica u ženskoj kategoriji
3. JVP Grada Zagreba pobjednici u kategoriji postrojbe

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.