PROTIV COVID POTVRDA

Opet prosvjed u Zagrebu: 'Platit ćete glavom ako jedno dijete dobije nuspojave cjepiva'

Foto: Screenshot HRT
Opet prosvjed u Zagrebu: 'Platit ćete glavom ako jedno dijete dobije nuspojave cjepiva'
11.12.2021.
u 18:32
Podsjetimo, za sljedeću se subotu (18.12.) najavljuje najveći prosvjed dosad.
Pogledaj originalni članak

Na Trgu Francuske Republike u Zagrebu ponovno su se okupili protivnici uvođenja COVID potvrda. Njih 70-ak još jednom ponovilo je svoje zahtjeve, javlja HRT.

- Ne okupljamo se mi zato jer smo mi protiv nečega, nego smo ovdje zato jer se borimo za svoja neka osnovna ljudska egzistencijalna prava. Uskoro nećemo ni u pekaru moć ući bez nekakve COVID potvrde, rekao je jedan od prosvjednika.

- Jedno jedino dijete od vašeg cjepiva ako se razboli, ako dobije nekakve nuspojave, i ne daj Bože neke smrtne posljedice, platit ćete glavom za to, ja vam kažem! Sram vas može biti, djecu koja nemaju roditelje oni bi cijepili na silu, naglašavao je prosvjednik.

Podsjetimo, za sljedeću se subotu (18.12.) najavljuje najveći prosvjed dosad.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

ŠO
šolman
21:50 11.12.2021.

Sto je s vama ljudi? Brojke zarazenih padaju vec treci tjedan, stanje ide prema normalnom suzivotu s virusom (jer ovakvo ga cjepivo ne moze iskorijeniti) a neki bi uvodili prisilu, ucjenjivali potvrdama? Omogucimo cijepljenje prije svih ugrozenim skupinama i dosta histerije. S virusom cemo zivjeti od sad pa tko zna do kad, cijepili se svi ili samo ovih 50%.

XN
xnet0822
07:25 12.12.2021.

To ćete vi platiti jer radite gluposti, a što se COVID potvrda tiče nećete moći ići na posao ako to nemate kod sebe !

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
19:42 14.12.2021.

Napušite se qurca... moje dijete je moja briga a ne vaša. Nađite si život, a ne druge maltretirati. Ako se cijepim ili ne, to je moja briga a ne vaša i da ste mene maltretirali kao one liječnike naebo bi vam se majke. Uzdravlje