Pokrenut disciplinski postupak

Policajac vratima auta udario romobilista pa pobjegao

Foto: ilustracija
Policajac vratima auta udario romobilista pa pobjegao
25.06.2024.
u 15:00
Nitko u prometnoj nesreći nije ozlijeđen, no nastala je materijalna šteta. A 45-godišnja vozačica i 58-godišnji suvozač su otišli s mjesta nesreće bez da je 45-godišnjakinja s drugim sudionicima potpisala europsko izvješće ili na neki drugi način ostavila svoje osobne podatke i podatke o svom vozilu.
Pogledaj originalni članak

Pomalo neobična prometna nesreća dogodila se jučer oko 14.45 u zagrebačkoj Dubravi. Naime, kako javlja policija, 57-godišnji policajac je otvorio vrata automobila i udario u električni romobil kojim je upravljao 28-godišnjak. Uslijed udarca romobil je pao na kolnik, dok je 28-godišnjak odbačen i tijelom je udario u osobni automobil koji je bio parkiran na obližnjem parkiralištu. Policajac tada nije bio na dužnosti i bio je suputnik 45-godišnjoj vozačici. 

POVEZANI ČLANCI:

Nitko u prometnoj nesreći nije ozlijeđen, no nastala je materijalna šteta. A 45-godišnja vozačica i 58-godišnji suvozač su otišli s mjesta nesreće bez da je 45-godišnjakinja potpisala europsko izvješće ili na neki drugi način ostavila svoje osobne podatke i podatke o svom vozilu. Policijski službenici su ih pronašli naknadno tog dana, alkotest kojem je podvrgnut 57-godišnjak bio je negativan, a zbog izazivanje prometne nesreće mu je uručen prekršajni nalog. Također, zbog povrede službene dužnosti protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.