Otrov u pićima

Poznati lanac pekara uklonio akcijski sendvič uz Romerquelle, evo što kažu o slučaju

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Poznati lanac pekara uklonio akcijski sendvič uz Romerquelle, evo što kažu o slučaju
08.11.2023.
u 16:46
Mineralna voda s limunskom travom i borovnicom na akciji je već treći tjedan, no jutros je povučena iz prodaje. Što se tiče ostalih proizvoda, neke od onih koji se spominju Dubravica, nema u prodaji, a sve Coca Cole iz serije koje su naveli iz kompanije također smo povukli iz prodaje - poručili su iz Dubravice
Pogledaj originalni članak

Skandal s trovanjem gaziranim pićima koji od ponedjeljka trese Hrvatsku, ne smiruje se. Nakon Rijeke, Zagreba i Varaždina, novi slučajevi istražuju se u Splitu. Zbog čitave situacije koja je još uvijek nejasna, mnoge trgovine, trgovački lanci, kafići te druge poslovnice, preventivno uklanjaju proizvode Coca Cola Companyja sa svojih polica jer se vjeruje da su incidenti povezani s artiklima spomenute kompanije. 

Ponegdje ih se, ipak, još uvijek može kupiti, čemu svjedoče fotografije koje pristižu iz svih dijelova Hrvatske. Neki su otišli i korak dalje te spomenute proizvode stavili na akciju. Učinio je to i Food outlet Žabac jer, kako tvrde, pića koja nude nisu proizvedena u Hrvatskoj. 

Na akciji za 3,25 eura uz sendvič sir šunka je i sporna Römerquelle mineralna voda s okusom limunske trave i borovnice u lancu Pekarnica Dubrava. a fotografije je objavio Jutarnji list. 

VEČERNJI TV

Kriminalist pojasnio kako će policija razriješiti slučaj trovanja: Ključan je jedan dokaz

Informacija o teškim ozljedama osoba koje su konzumirale neka bezalkoholna pića rezultirala su pravom panikom među građanima širom Hrvatske koji ne kriju kako ih je po malo strah svega što se događa. Poslije svega mnogi postavljaju i pitanje ugrožava li trovanje pićima nacionalnu sigurnost, je li riječ o sabotaži u kojoj je poznato piće kolateralna žrtva ili je pak zaista posrijedi nenamjerni propust.

–Mineralna voda s limunskom travom i borovnicom na akciji je već treći tjedan, no jutros je povučena iz prodaje. Što se tiče ostalih proizvoda, neke od onih koji se spominju Dubravica, nema u prodaji, a sve Coca Cole iz serije koje su naveli iz kompanije također smo povukli iz prodaje - poručili su nam iz Dubravice. A da je sporna akcija uklonjena, uvjerili smo se i sami u poslovnici Dubravice kod Trga bana Jelačića gdje više nije u tijeku. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.