Dan kvarta

Predstave i turniri za djecu na 'Jeseni na Knežiji'

Predstave i turniri za djecu na 'Jeseni na Knežiji'
11.10.2014.
u 09:00
Želi se osigurati stalan dijalog građana i članova MZ Knežija te Vijeća GČ Trešnjevka - jug. Kvartom vozi i turistički vlakić ZET-a
Pogledaj originalni članak

Dječje predstave i promotivni štandovi, izložba ptica, jahanje ponija, radionice i igraonice... tek su dio programa koji će obilježiti manifestaciju "Jesen na Knežiji", a koja će se danas, počev od 10 sati, odvijati u tom kvartu.

U organizaciji Centra za kulturu Trešnjevka, Mjesnog odbora Knežija te Vijeća gradske četvrti Trešnjevka - jug ovakvim se okupljanjima želi omogućiti stalan dijalog između građana i članova Mjesnog odbora Knežija te Vijeća GČ Trešnjevka - jug, a stanovnici mogu pitati što god ih zanima o uređenju kvarta.

Manifestacija se odvija na dvije lokacije, kod mjesne zajednice Knežija (Albaharijeva 2), gdje će u večernjim satima bivše radnice Kamenskog održati reviju, nakon čega slijedi završni after party, dok će se kod OŠ Horvati (Horvaćanska cesta 6) odvijati košarkaški dvoboji, te mini turniri hokeja na travi i malog nogometa.

Predstavit će se također škole i izviđači te niz udruga i klubova iz kvarta. Čitavo vrijeme kroz naselje će voziti ZET-ov turistički vlakić. Za kraj druženja okupljeni će moći uživati u country koncertu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.