Drske krađe

Priveden maloljetnik koji je krao zlatni nakit

Priveden maloljetnik koji je krao zlatni nakit
23.07.2012.
u 09:59
Maloljetnik je počinio sedam drskih krađa na području Novog Zagreba, Dubrave i Peščenice, a žrtve su bile su žene srednje ili starije životne dobi kojima je osumnjičeni prilazio i trganjem s vrata otuđivao zlatne lančiće
Pogledaj originalni članak

Zbog 11 drskih krađa na području Novog Zagreba, Dubrave i Peščenice koje je počinio od 23. svibnja do 19. srpnja ove godine, policija je privela jednog maloljetnika. Kriminalističko istraživanje provedeno i nad 18-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je krao ženama srednje ili starije životne dobi.

Privedeni je maloljetnik ženama prilazio i trganjem s vrata otuđivao im zlatne lančiće, a potporu u krađi imao je u 18-godišnjem partneru koji ga je čekao u Opel Astri zagrebačkih registarskih oznaka koji bi ga nakon krađe odvezao u nepoznatom pravcu.

Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi 32.750 kuna, priopćio je PUZ.

Nakon kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih podneseno je Posebno izvješće nadležnom zagrebačkom Državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar neugodan
neugodan
15:25 23.07.2012.

sigurno neki cigan koji ima prava!!!! jedino pravo koje bi mu ja dao je deportacija u rumunjsku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _______________________________________