besplatan doček

Prljavo kazalište za Novu godinu svira na Trgu bana Jelačića

Foto: Goran Kovačić/Večernji list
Prljavo kazalište za Novu godinu svira na Trgu bana Jelačića
27.11.2012.
u 10:00
U planu je i doček na Zrinjevcu i Britanskom trgu, a subotom su programi za djecu
Pogledaj originalni članak

Doček Nove godine na Trgu bana Jelačića i ove će godine okupiti brojne Zagrepčane, a tada će na centralnom događanju okupljene zabavljati Prljavo kazalište. 

Tako su nam neslužbeno potvrdili iz Koncertne direkcije Zagreb, koja organizira proslavu na Trgu, jednako kao i ostatak programa u sklopu Adventa, koji će trajati od 1. do 23. prosinca.

Tematske večeri

Također, doček će biti organiziran na još dva zagrebačka trga – Zrinjevcu te Britanskom trgu. No ni iz Turističke zajednice ni iz Grada ne žele još službeno izlaziti s rasporedom iako je već trebao biti gotov. Razlog je, tvrde upućeni, što se ove godine više pregovaralo, a mnogi izvođači odustali su u posljednji čas, pa je Koncertna direkcija morala nalaziti nove izvođače. Sigurno je jedno – 1. prosinca u 17 sati tradicionalno se pali prva adventska svijeća kod Manduševca, gdje će biti postavljena mala pozornica i organiziran prigodan program.

– Također, ove godine za svaku smo večer predvidjeli novu tematsku veče, pa ćemo građane zabavljati glazbom osamdesetih, bit će koncerata raznih KUD-ova, klapa, plesnih večeri... – kaže ravnatelj Koncertne direkcije Zagreb Josip Nalis.

Zabava i u šatoru

Program će svaki dan počinjati u 17 sati na glavnom trgu, potom će se u 18 prebaciti na Zrinjevac, a od 19 nastaviti na Trgu bana Jelačića do 21 sat, kada se zabava prebacuje u šator. Vikendima će se od 11 do 13 najčešće zabavljati djeca, kad će biti upriličene školske priredbe, a voditelji će biti odjeveni u odijela Djeda Mraza.

>>Rolling Stonesi nastupili u Londonu nakon pet godina stanke

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MM
mica maca
11:36 27.11.2012.

hahahaaaaa ne smiju u Beograd pa šta im drugo ostaje.....jadno su pali,s obzirom što su nekad bili...

Avatar My Style
My Style
13:18 27.11.2012.

mica maca Kako ne smeju ?? Nastupaju ovih dana... : - /

ZE
.zeitgeist.
11:07 27.11.2012.

Prljavcima će Jelačić plac za Novu godinu biti sigurna gaža. Pa, ako se ne varam, aprogram na jelačić placu se nije promijenio odkad se na njemu organizira proslava.