JAVILI IZ PUZ-A

Prometna nesreća na Slavonskoj aveniji: Pijan naletio na dva vozila, pogledajte kakvu je kaznu dobio

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Prometna nesreća na Slavonskoj aveniji: Pijan naletio na dva vozila, pogledajte kakvu je kaznu dobio
07.10.2024.
u 11:27
Do prometne nesreće došlo je na način da se kretao Slavonskom avenijom, a dolaskom do raskrižja s Ulicom Kruge gdje se promet upravlja semaforima, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake
Pogledaj originalni članak

Došlo je do prometne nesreće na križanju zagrebačke Slavonske avenije i Ulice Kruge jer se 31-godišnji vozač nije kretao sredinom prometne trake te je naletio na stražnju stranu drugog automobila kojim je upravljao 23-godišnjak. No, ni tu nije stao. Nastavio se kretati Slavonskom pa naletio na još jedan automobil 27-godišnjaka. Priopćenje zagrebačke policije prenosimo u cijelosti:

"U nedjelju, 6. listopada oko 1.30 sati u Zagrebu na križanju Slavonske avenije i Ulice Kruge došlo je do prometne nesreće s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovao 31-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 2,55 g/kg u organizmu, a kretao se osobnim automobilom marke Ford zagrebačkih registarskih oznaka u smjeru zapada. Do prometne nesreće došlo je na način da se kretao Slavonskom avenijom, a dolaskom do raskrižja s Ulicom Kruge gdje se promet upravlja semaforima, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prednjom desnom stranom vozila naletio na stražnju lijevu stranu osobnog automobila marke Renault zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak.

Nakon toga se nastavio kretati Slavonskom avenijom u istom smjeru te je prednjom lijevom stranom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 27-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,06 g/kg u organizmu.

VEZANI ČLANCI:

Vozač starosti 31 godinu je uhićen nakon čega je tijekom dana doveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1610 eura te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 3 mjeseca", stoji u priopćenju PUZ-a

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.