manifestacija

Radionice i ulaz u ZOO na Čarobni dan

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Radionice i ulaz u ZOO na Čarobni dan
15.05.2015.
u 17:00
Dan potpuno posvećen obitelji održat će se, s nizom događaja, u Maksimiru 7. lipnja
Pogledaj originalni članak

Penjanje na umjetnu stijenu, izrađivanje nakita, glazbeni nastupi, druženje s vatrogascima, policijom, vojskom, ali i ulaz u Zoološki vrt za cijelu obitelj po cijeni jedne ulaznice, sve to Zagrepčanima donosi Čarobni dan koji će se održati 7. lipnja u Maksimiru. Radionice u cijelom parku bit će potpuno besplatne, a na njima moći će sudjelovati svi uzrasti, od beba do umirovljenika.

- Čarobni dan redovito se održava u Sloveniji, a glavni mu je cilj da se druži cijela obitelj. Baš su zato u Maksimir pozvane cijele obitelji, kako roditelji i djeca, tako i bake i djedovi - objasnila je Barbara Novak iz organizacije, dok je ravnateljica ZOO-a dodala da će obiteljska ulaznica za vrt podrazumijevati dvije odrasle osobe i djecu. Kako je rekla Petra Ozmec iz organizacije Čarobnog dana, svi detalji mogu se vidjeti na njihovoj internetskoj stranici, gdje se, također, mogu naći kuponi za ZOO, kao i prijavnice za likovni natječaj.

- Pobjednik će odabrati dječje igralište koje ćemo mi urediti, a svi crteži bit će izloženi u Maksmiru - rekla je Ozmec te dodala da će, između ostalih, na velikoj pozornici mališane zabavljati Jacques Houdek.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.