ČETVERO OZLIJEĐENIH

Težak dan na zagrebačkim cestama: Kod Tomislavca se sudarila dva automobila, u Resniku tri

Foto: Snimila čitateljica
Težak dan na zagrebačkim cestama: Kod Tomislavca se sudarila dva automobila, u Resniku tri
14.03.2023.
u 23:24
Do nesreće je došlo oko 17 sati, potvrdila je policija za Večernji list, a do nesreće je došlo na križanju ulice Baruna Trenka i Trga kralja Tomislava
Pogledaj originalni članak

Ovoga utorka u poslijepodnevnim satima došlo je do teže prometne nesreće u samom centru Zagreba. Naime, nedaleko od Zrinjevca osobni automobil sudario se s taksijem.

Do nesreće je došlo oko 17 sati, potvrdila je policija za Večernji list, a do nesreće je došlo na križanju ulice Baruna Trenka i Trga kralja Tomislava, a jedna je osoba ozlijeđena u nesreći. U tijeku je očevid, dok će se težina ozljeda utvrditi naknadno.

Osim toga, oko četiri sata nakon došlo je do nesreće i na križanju Slavonske avenije i Čulinečke ceste u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila. Kako je policija potvrdila za 24sata, troje ljudi je ozlijeđeno u nesreći koja se dogodila oko 20.48 sati, od kojih su dvije prebačene u KBC Zagreb, a jedna u KBC Dubrava. 

>> VIDEO Udarac za novčanik: Stiže čak dvostruko skuplja cijena participacije za jednu skupinu građana

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar brons
brons
20:33 14.03.2023.

Čudim se da nema više sudara obzirom da 3000 do 4000 uber boltova radi na crno ilegalno a pola vozaca stranci koji prvi puta voze po velikom gradu

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:34 14.03.2023.

Boltaxi

WI
wice
21:36 14.03.2023.

Nije taxi nego Bolt, to šta im je ministar Butković stavio tablu taxi ne znači da će ikada biti taxi jer nemaju nikakve veze sa taxijem.