SKRIVAO U KUĆI

FOTO Uhićen u Dugom Selu: Zagrebački policajci pronašli amfetamin te punilo za za povećanje mase droga

PUZ: Pretraga kuće u Dugom Selu
Foto: PUZ
1/3
18.10.2024.
u 11:20

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku

Zagrebački policajci dovršili su istragu nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i prometa drogama. – Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavio veću količinu amfetamina koji je potom sakrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Dugog Sela – javlja Policijska uprava zagrebačka. 

Naime, jučer je tijekom policijske pretrage kuće i drugih prostorija na području Dugog Sela kojima se koristi osumnjičeni pronađeno je ukupno 19,5 grama amfetamina pakirane u jednu vrećicu, digitalna vaga za mjerenje težine s tragovima droge, punilo za povećanje mase te vrećice s tragovima droge. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije