U SESVETAMA

Tražite novi hobi? Počeli upisi na istoku Zagreba: Od tečaja za sviranje do kazališne družine

Foto: Pixabay
Tražite novi hobi? Počeli upisi na istoku Zagreba: Od tečaja za sviranje do kazališne družine
03.09.2024.
u 09:00
U ponudi su tako Dramski studio Sesvete, glazba za nove generacije – tečaj gitare i synthesizera, tečaj solo pjevanja – individualna nastava, dječji zbor Mali Sesvećani, kreativno odrastanje – likovni programi za djecu, ali i tečaj crtanja i slikanja – za odrasle
Pogledaj originalni članak

Dramski studio, zbor, tečajevi crtanja i slikanja... samo je dio aktivnosti kojima se možete pridružiti u Centru za kulturu Narodnog sveučilišta "Sesvete". To je prilika a sve generacije da otkriju nove hobije, razviju vještine, uživaju u umjetnosti, kulturi, učenju i zabavi. 

U ponudi su tako Dramski studio Sesvete, glazba za nove generacije – tečaj gitare i synthesizera, tečaj solo pjevanja – individualna nastava, dječji zbor Mali Sesvećani, kreativno odrastanje – likovni programi za djecu, ali i tečaj crtanja i slikanja – za odrasle. Osim toga, svi Sesvećani mogu se pridružiti i kazališnoj družini za odrasle DramaMama, tečaju keramike, izrade etno nakita, šivanja i krojenja, kao i informatičkim tečajeva, STEM tečajevima te tečajevima upotrebe mobitela za umirovljenike – za lakše snalaženje u digitalnom svijetu.

Upisi su mogući online putem naše web stranice www.ns-sesvete.hr ili osobno od 10 do 19 sati.

VEZANI ČLANCI:

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.