Sve na jednom mjestu

Trebate u šoping? Evo kako će zagrebačke trgovine raditi na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Trebate u šoping? Evo kako će zagrebačke trgovine raditi na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti
04.08.2021.
u 11:42
Trgovine uglavnom rade skraćeno, odnosno po nedjeljnom rasporedu, a na taj način će prometovati, podsjetimo, i ZET-ove linije.
Pogledaj originalni članak

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti je, naravno, sutra, a kako se radi o državnom blagdanu, većina trgovina u Zagrebu, ali i Hrvatskoj radit će prilagođeno, prema nedjeljnom radnom vremenu. Podsjetimo i da će ZET-ove linije sutra prometovati po nedjeljnom rasporedu, a u petak po rasporedu za subotu. 

Konzumove prodavaonice tako će također raditi po nedjeljnom radnom vremenu, a puni popis poslovnica i kad točno zatvaraju možete pronaći ovdje.  Veće trgovine tog proizvodnog lanca će uglavnom biti otvorene do 16 ili 17 sati, dok će one manje zatvoriti oko 13 sati ili biti posve zatvorene. Prilagođeno će, odnosno skraćeno, raditi i Lidlove trgovine, a potpuni raspored može se pogledati ovdje. Trgovine Spara isto, odnosno većina od 8 do 14 sati, a točno vrijeme za svaku poslovnicu provjeriti ovdje. Cijelog će dana raditi i Plodine, a kako radi vaša najbliža poslovnica također možete provjeriti ovdje

Zagrebački shopping centri, u većini slučajeva, radit će prema redovnom radnom vremenu, što znači da će Supernova biti otvorena do 21 sat, isto vrijedi i za Garden Mall i City Center One, a Westgate će također raditi prema normalnom radnom vremenu. To znači da će trgovine raditi od 10 do 21 sati, a ugostiteljstvo i prehrana od 8 do 20 sati.  Arena Centar radi prema redovnom radnom vremenu, izuzev sljedećih usluga:

Hrvatska Pošta - ne radi
Javni bilježnik- ne radi
PBZ - ne radi
FINA - ne radi

Drogerijski lanci Müller i dm radit će uglavnom prema nedjeljnom rasporedu, a radno vrijeme poslovnica pogledajte ovdje i ovdje. Za one koji tog dana odluče u kupovinu namještaja ili elektronike u Pevex će moći samo do 14 sati, a Emmezeta, primjerice, radit će do 20 sati. Bauhaus će, pak, biti zatvoren. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ST
stefj
12:00 04.08.2021.

Ajd još malo, uskoro stižu nove zabrane rada i to neovisno o epidemiji...