na Tuškancu

Tučnjava u centru Zagreba: Mladić (24) teško ozlijeđen, policija privela nekoliko osoba

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
Tučnjava u centru Zagreba: Mladić (24) teško ozlijeđen, policija privela nekoliko osoba
29.06.2021.
u 09:46
U službene prostorije privedeno je nekoliko osoba te slijedi kriminalističko istraživanje utvrđivanja svih okolnosti i povoda ovom događaju
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija izvijestila je da je jučer oko 21.45 sati u Centru na Tuškancu, prema dosad prikupljenim informacijama, kod javne garaže došlo do tučnjave između više osoba.

Tijekom sukoba dvojica mladića (26 i 25) lakše su ozlijeđena, dok je 24-godišnjak teško ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena im je u KB-u Sveti Duh i KBC-u Zagreb. U službene prostorije privedeno je nekoliko osoba te slijedi kriminalističko istraživanje utvrđivanja svih okolnosti i povoda ovom događaju.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.