UŽIVANJE U KAVI

U Jurišićevoj na 21. godišnjicu prvog McDonald'sa u Hrvatskoj otvoren McCafé

Foto: Promo
U Jurišićevoj na 21. godišnjicu prvog McDonald'sa u Hrvatskoj otvoren McCafé
02.02.2017.
u 13:56
McCafé u Jurišićevoj predstavljat će nadopunu McDonald'sove uobičajene ponude
Pogledaj originalni članak

U Jurišićevoj ulici u Zagrebu, gdje je prije točno 21 godinu otvoren prvi McDonald's u Hrvatskoj, danas je ondje otvoren i McCafé, kao mjesto za predah od svakodnevnog stresa uz omiljenu kavu od pomno odabranih zrna i raznolike slastice. 

Budući da je ritual druženja uz šalicu fine kave više nego značajan dio životnoga stila u Hrvatskoj, središte metropole sada je bogatije za jednu takvu lokaciju, s raznovrsnom ponudom i u vrhunskom ambijentu.  

Posjetitelji restorana mogu uživati u 100% svježoj arabici, a kava se doprema od isključivo provjerenih dobavljača koji posluju u skladu s načelima održivog razvoja te posjeduju certifikat Rainforest Alliance. U ponudi su sve od klasične kave s mlijekom pa do kava za one sa zahtjevnijim nepcem, kao što je Latte Macchiato.

McCafé u Jurišićevoj predstavljat će nadopunu McDonald'sove uobičajene ponude, a osim kave, gosti će ondje uživati i u ostalim toplim napitcima poput tople čokolade s malinom, ali i raznim slasticama i frapeima.

>> Preminuo Michael Jim Delligatti, tvorac legendarnog Big Maca

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.