NAĐENO 12 SADNICA

U kući u Svetoj Nedelji našli 1,4 kilograma marihuane: Dilerica (27) ju je sadila u dvorištu, a onda pakirala i prodavala

Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
12.06.2024.
u 12:49
Pretragom kuće pronađeno je 12 sadnica marihuane te 1401 gram marihuane pakirane u četiri različita pakiranja, kao i predmeti za pakiranje droge.
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija prijavila je 27-godišnjakinju u čijoj je kući na području Svete Nedelje pronađeno 1,4 kilograma marihuane namijenjene preprodaji na ilegalnom tržištu, priopćeno je u srijedu.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) navela je kako je 27-godišnjakinja u dvorištu obiteljske kuće sadila marihuanu koju je po sazrijavenju sušila, prerađivala, prepakiravala i skrivala u navedenoj kući u Svetoj Nedelji. Tako pripremljenu drogu je preprodavala.

Pretragom kuće pronađeno je 12 sadnica marihuane te 1401 gram marihuane pakirane u četiri različita pakiranja i predmeti za pakiranje droge.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Igy_ZG
Igy_ZG
10:46 13.06.2024.

Šteta kanabisa.