PROMO

„UJEDINILI SE ZA PLEMENIT CILJ“ Osnovnoj školi Augusta Cesarca potrebna je naša pomoć! Uključimo se u lijepu humanitarnu akciju

„UJEDINILI SE ZA PLEMENIT CILJ“ Osnovnoj školi Augusta Cesarca potrebna je naša pomoć! Uključimo se u lijepu humanitarnu akciju
03.06.2022.
u 12:47
Osnovna škola Augusta Cesarca u Zagrebu u suradnji sa mjesnim odborom Ferenščica 4. lipnja 2022. s početkom u 10 sati na školskom igralištu organizira humanitarnu akciju pod nazivom “Dan zajedništva Ferenščice i škole”. Sva sredstva prikupljena od akcije namijenjena su u svrhu unapređenja obrazovanja i odgoja te materijalnih uvjeta u školi.
Pogledaj originalni članak

Iz tog razloga djelatnice i djelatnici škole, učenice i učenici, roditelji/skrbnici i članovi vijeća Mjesnog odbora Ferenščica odlučili su se solidarizirati i organizirati ovo događanje kako bi kulturno-umjetničkim, zabavnim i sportskim sadržajima te gastronomskom ponudom pozvali prijatelje škole i stanovnike naselja da se pridruže te u zabavnoj atmosferi prikupe potrebna sredstva.

“Budući da odgajamo djecu kao buduće osobno i društveno odgovorne osobe te razvijamo senzibilitet za najosjetljivije skupine, učenici su se svojim radovima i kulturno-umjetničkim izvedbama vrijedno odazvali inicijativi i na taj je način kreiran ‘Dan zajedništva Ferenščice i škole'”, rekla je ravnateljica škole Tina Kirin.

Geslo je manifestacije stih Damira Urbana iz pjesme Iskra: “Čovjek je velik toliko koliko je ono što traži veliko.”

“Molimo Vas da nas podržite u ovom plemenitom cilju i manifestaciji. Pomoći nam možete novčanom donacijom, donacijama u piću, hrani, odnosno na način koji vam se čini najprikladniji i najprihvatljiviji”, poručili su iz škole.

Financijsku pomoć možete uplatiti na račun škole:

OŠ AUGUSTA CESARCA
HR2223600001101418193
MODEL: HR00 6631-44858403060
Opis: Humanitarna akcija – “Dan zajedništva Ferenščice i Osnovne škole Augusta Cesarca”

Dan zajedništva Ferenščice i škole

Pogledajte na vecernji.hr