zaustavili ga drugi vozači

VIDEO Nasilje na zagrebačkim cestama: 'Stariji čovjek mlatio dečka usred rotora na Jankomiru'

Foto: Davor Puklavec
VIDEO Nasilje na zagrebačkim cestama: 'Stariji čovjek mlatio dečka usred rotora na Jankomiru'
18.06.2023.
u 13:18
Na snimci se vidi kako vozač mlati mladića koji je uz Golf IV, a sve se odigralo usred dana na frekventnoj lokaciji i to doslovno usred kružnog toka.
Pogledaj originalni članak

Još jedna snimka nasilja dolazi s hrvatskih prometnica. Nakon što se prije nekoliko dana u javnosti pojavio video tučnjave na Selskoj cesti na Trešnjevci, a zagrebačka policija još nekoliko dana prije toga na istoj cesti izvijestila o bahatom vozaču koji je pretukao i teško ozlijedio austrijskog državljanina, novi slučaj ovoga puta dogodio se na Jankomiru.

Na kružnom toku u blizini Ljubljanske avenije te šoping-centra King Cross jučer (u subotu) usred bijela dana stariji je muškarac počeo tući mlađeg nakon manje prometne nezgode koja se dogodila.

- Ovaj stariji je mlatio mlađeg. Nakon što su građani počeli trubiti, sjeo je u vozilo i odjurio. Pozvana je  i policija - ispričala je čitateljica za 24sata.

Na snimci koju možete pogledati klikom OVDJE, vidi se kako vozač mlati mladića koji je uz Golf IV, a prestaje kada im se počinje približavati treći muškarac. Policija ispituje pojedinosti o ovom slučaju, a više informacija bit će poznato naknadno.

VIDEO: Vozač koji je pokosio pješake u Buzinu doveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

DRAMA U BUZINU

Što su to 'car meetovi' i zašto klinci bijesnim autima divljaju po cesti? 'Ekstremni ekshibicionizam'

Kako je ovo moguće? Pitanje koje sve češće čujemo nakon medijskih izvještaja o tragedijama i nesrećama. Brzina, adrenalin i zabava ili obijest, bahatost i kriminal, koji su uzroci i motivi zbog kojih se netko odluči na ono što je u petak navečer na parkiralištu trgovačkog centra u Novom Zagrebu učinio 23-godišnji mladić koji je Mercedesom AMG s više od 500 konjskih snaga pokosio petero ljudi, od čega troje teže ozlijedio.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.