prometna nesreća

VIDEO Noćni užas u Ilici, autom se zabio u trgovinu: Potrgao je sve stupiće...

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
VIDEO Noćni užas u Ilici, autom se zabio u trgovinu: Potrgao je sve stupiće...
23.12.2023.
u 11:09
– Nije bilo nikog osim njega na cesti. Direkt je presjekao, pokupio stupiće i završio u izlogu. Otvorili su se svi zračni jastuci i auto je naprijed dobro skršen – rekla je čitateljica 24sata o nesreći.
Pogledaj originalni članak

Kasno sinoć, oko tri ujutro na zagrebačkoj Ilici stanare i rijetke prolaznike uznemirila je buka. U samom centru metropole u blizini Britanskog trga, pod još nerazjašnjenim okolnostima došlo je do prometne nesreće čiji uzrok još nije poznat. Automobil marke Peugeot zabio se u izlog trgovine nakon što je osoba koja je njime upravljala izgubila kontrolu.

– Nije bilo nikog osim njega na cesti. Direkt je presjekao, pokupio stupiće i završio u izlogu. Otvorili su se svi zračni jastuci i auto je naprijed dobro skršen  – rekla je čitateljica 24sata o nesreći.

Policija je dojavu o nesreći na Ilici kod Britanskog trga dobila oko 2.40 sati u subotu. Automobil je pokupio nekoliko stupića i završio u izlogu jedne trgovine. Srećom, u to vrijeme na ulici nije bilo nikoga. Uzrok nesreće još nije poznat, navodi 24sata. Video pogledajte OVDJE.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:24 23.12.2023.

Pa tko su oni da stavljaju stupiće tamo gdje on vozi?

PP
pavisic.pajo
11:40 23.12.2023.

Pa šta? Čovac se malo ranije odlučio proslaviti Božić.

Avatar Žuti
Žuti
11:16 23.12.2023.

Bilo bi lijepo da se u iduća 3 dana ne dogodi niti jedna automobilska nesreća. Samo malo sporije, malo više pažnje i izbjegavati alkohol ako se misli voziti.