REMEĆENJE JAVNOG REDA I MIRA

VIDEO Pijana braća divljala u centru Zagreba: Policija u velikoj akciji uhitila dvojicu muškaraca

Foto: Čitatelj
VIDEO Pijana braća divljala u centru Zagreba: Policija u velikoj akciji uhitila dvojicu muškaraca
11.10.2024.
u 08:57
Prema informacijama iz policije, dvije bliske osobe privedene su zbog remećenja javnog reda i mira nakon dojave zabrinutih građana. Neslužbeno doznajemo da je riječ radi o dvojici braće
Pogledaj originalni članak

U večernjim satima u četvrtak u Mandaličinoj ulici Zagrebu odigrala se velika policijska akcija. Prema informacijama iz policije, dvije bliske osobe privedene su zbog remećenja javnog reda i mira nakon dojave zabrinutih građana. Neslužbeno doznajemo da je riječ o dvojici braće.

Policijski službenici stigli su na mjesto događaja nakon što su primili poziv o bučnom sukobu. Privedeni su odvedeni u posebne prostorije policije zbog vidne alkoholiziranosti. Nakon što se otrijezne, bit će podvrgnuti kriminalističkom istraživanju zbog prekršaja remećenja javnog reda i mira, potvrdila nam je zagrebačka policija. 

Nije poznato je li u tom obiteljskom sukobu počinjena i materijalna šteta, no neslužbeno doznajemo da je sinoć u Mandaličinoj ulici bilo vrlo bučno. "Neka žešća akcija, brdo policije", izjavio je ranije jedan od čitatelja za Večernji list, koji je i snimio policijsku intervenciju.

VEZANI ČLANCI:

TREBALA JE BITI PONOS GRADA

FOTO Zagrepčani je desetljećima čekali, a ona propadala: Bolnica u Blatu napokon dobiva novu namjenu

Tržišna vrijednost nekretnine u Blatu iznosi 14,4 milijuna eura, a na tim se česticama vodi spor o vlasništvu nad zemljištem između države i Grada te je u dogovoru s DORH-om donesena odluka o potpisivanju sporazuma dviju strana temeljem kojeg će se država, kako ne bi plaćala 7,2 milijuna eura, odreći prava vlasništva nad nekretninama na kojima će se primjerice graditi vrtići, objasnio je potpredsjednik Vlade Branko Bačić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
09:43 11.10.2024.

CDromi?

TM
trade_mark
10:18 11.10.2024.

vrhunac hrvatske/zagrebačke policije - lov na pijandure. dilere, grafitere, lopove ne hapse, to im je prezahtjevno.