MANDALIČINA ULICA

VIDEO Velika policijska akcija u Zagrebu: Više ljudi je privedeno?

Foto: Čitatelj
1/5
10.10.2024.
u 22:57

"Neka žešća akcija, brdo policije," izjavio je jedan od čitatelja za Večernji list, dodajući da je privedeno više ljudi.

Večeras se u Mandaličinoj ulici u Zagrebu odigrala velika policijska akcija, što su nam potvrdili čitatelji koji su snimili dio događaja. Na snimci, koja je dostavljena redakciji, jasno se vidi nekoliko policijskih vozila s upaljenim rotacijskim svjetlima, a prema čitateljima s terena, uhićene su tri osobe.

Svi uhićeni su, prema riječima očevidaca, odvezeni u zasebnim policijskim vozilima. "Neka žešća akcija, brdo policije," izjavio je jedan od čitatelja za Večernji list, dodajući da je privedeno više ljudi. Iako se još uvijek ne zna točan razlog intervencije.

Detalji o uhićenjima i prirodi policijske akcije zasad nisu službeno potvrđeni. Poslali smo upit zagrebačkoj policiji i kad zaprimimo odgovor, objavit ćemo ga.

Ključne riječi

Komentara 1

QA
qaqsaqer
23:46 10.10.2024.

Nijedan/a korumpiran sudac nije uhicen????????????? ,... hahahah ahahahaaahaha folklor pomilicije i soa danijela! proljev!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije