SNIJEG U TRAVNJU

VIDEO Vratila se zima, Zagreb se probudio uz susnježicu, evo kakvo će biti vrijeme ostatak vikenda

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Kiša i susnježica na zagrebačkim ulicama
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Kiša i susnježica na zagrebačkim ulicama
02.04.2022.
u 09:00
Hladnoća, kiša, susnježica i snijeg vratili su se ovaj vikend.
Pogledaj originalni članak

Iako je još prošloga tjedna vrijeme bilo za kratke rukave i šetnju u prirodi ovoga vikenda to i nije najbolja ideja. Naime, hladna fronta stigla je i u naše krajeve. Zagreb se jutros probudio na svega 1 stupanj iznad ništice uz susnježicu i sjeverac koji pojačava dojam hladnoće.

U ostatku dana očekuje se slično vrijeme uz temperature kao u hladnjaku, oko 4 stupnja. Povremeno će padati kiša i susnježica, a u okolnom gorju moguće je i stvaranje tanjeg snježnog pokrivača.

Hladno i netipično vrijeme za ovo doba godine nastavit će se i ostatak vikenda. Dobra vijest je da će oborine prestati tako da nas sutra očekuje većinom oblačno i uglavnom suho vrijeme. Prema kraju dana djelomično razvedravanje. Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Najniža temperatura između -1 i 2, a najviša od 7 do 9 °C.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.