NOVI ZAKON ZADAJE PROBLEME UGOSTITELJIMA

Ljupka Gojić Mikić snimila svoju slastičarnicu pa se požalila na rješenje koje joj je stiglo od Grada: 'Ovo se trebalo srušiti'

Foto: Instagram/Screenshot
1/11
01.04.2022.
u 18:19

Bivša manekenka se požalila da će svoju malenu terasu slastičarnice morati ukloniti zbog tri parkirna mjesta.

Bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić (39) prije nekoliko godina u Zagrebu je otvorila slastičarnicu Jolie Petite Patisserie u ulici Tina Ujevića, a sada se pratiteljima požalila da će zbog novog zakona morati srušiti svoju terasu zbog par parkirnih mjesta. Naime, takvo su rješenje dobili brojni ugostitelji koji su se naveliko iznenadili odlukom Grada. 

- Godinama se pitamo (35 godina sigurno) čemu ovo služi na Knežiji, niti je parking, niti dječje igralište, niti zelena oaza - započela je Ljupka snimajući taj dio na svom Instagram Storyju. Potom je pokazala svoju terasu koja se nalazi 100m dalje, a koju bi trebala srušiti zbog parkinga. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

- 100m dalje, ali ova zelena oaza se trebala srušiti zbog tri parkirna mjesta - napisala je uz video i označila svoju slastičarnicu. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

- Je li sad bolje, ljepše, ili kao društvo nešto krivo radimo? - upitala se bivša manekenka za kraj.

Nakon posljednje dvije pandemijske godine koje su bile jako teške za ugostitelje, ovo im je itekakvo iznenađenje, a Ljupka je baš zbog toga snimila dio u blizini njezine slastičarnice na Knežiji koji bi mogao poslužiti kao parking jer nije ni igralište niti park niti parking. No, rješenje je ipak stiglo za njezinu terasu. 

Odluka o službeno donesenom Zakonu još se čeka.

Podsjetimo, Ljupka je sa suprugom Mihaelom Mikićem i tri kćeri gotovo deset godina živjela u Japanu gdje je Mihael godinama igrao nogomet, no vratili su se u rodnu domovinu gdje joj djeca pohađaju školu koju je i sama bivša manekenka pohađala. 

VIDEO>>Akademija je htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon što je ošamario Rocka: 'Mogli smo to i drugačije riješiti'

Komentara 14

MK
marija.kadoic.9
22:18 01.04.2022.

Je, lijepo, ali da je zauzeto 3 parkirna mjesta, je točno. Ako će neki rušiti svoje terase, koji nisu legalno napravljene, onda će i gospođa... Zakon vrijedi za sve..... Haha,

HU
Humbleandhonest
05:35 02.04.2022.

Iz slika ništa nije vidljivo ni razumljivo. Zagreb nažalost ima ogroman problem s nedostatkom parkirališta. Također i s ilegalnim terasama. Ne samo da mnogi ilegalno uzimaju parkirališna mjesta, još je gore kad kao pješak moraš na cestu zbog nečije nelegalne terase na pločniku. Zelena oaza? U privatnom prostoru s iznimno visokim cijenama? To je isključivo privatna oaza za pojedince koji imaju novaca za preskupe kolače.

LJ
LJMG
21:13 02.04.2022.

Pa kako te samo nije sram ovakve stvari objaviti. Širite se ko đub... po polju, zauzmete 3 parkinga (kojih ionako nema) i koja su javno dobro. Na parkingu Spara parkirate preko 2 parkinga, iza Ujevićeve ste na javnoj površini označili parking kao da je vaš. Ispred stana u zajedničkom haustoru robe i stvari kao da je haustor samo vaš. Ma FUJ odvratni ste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije