tragedija

Vozač BMW-a tvrdi da je prije sudara nešto palo na staklo auta

Foto: PIXSELL
Vozač BMW-a tvrdi da je prije sudara nešto palo na staklo auta
17.10.2011.
u 21:59
U tragičnoj nesreći kod Popovca poginule su dvije djevojke, a vozač, koji je u pritvoru, u stanju je šoka i neprestano plače
Pogledaj originalni članak

Kune se da nije kriv, po cijele dane plače – započela je rođakinja Kristijana Krobota, 21-godišnjaka u čijem su automobilu u petak poginule dvije djevojke iz Vrbovca.

U lošem psihičkom stanju

Mladić se nalazi u Remetincu jer mu je istražni sudac Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu odredio pritvor zbog opasnosti od mogućeg ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke. Okolnosti tragedije još se utvrđuju.

Podsjetimo, tragična nesreća dogodila se u petak prije ponoći na autocesti A1 kod čvora Popovec. Djevojka koja je sjedila pokraj Kristijana, 19-godišnja Ljubica C., s kojom je bio u vezi, preminula je sljedećeg jutra, a 17-godišnja Mia S. ubrzo nakon nesreće. Još je dvoje putnika iz automobila u bolnici. Kristijanova rođakinja, koja je željela ostati anonimna, rekla nam je da je on u lošem psihičkom stanju.

– Čovjek koji je prvi naletio na njih nakon nesreće i koji im je pomagao rekao je da se Kristijan želio baciti pod prvi automobil koji naiđe. Govori da nije kriv, da je prije sudara nešto palo na prednje staklo – rekla je.

Svjesna je, kaže, da je Kristijan možda vozio prebrzo, no ne vjeruje da je konzumirao opojna sredstva.

Voli automobile i brzinu

– Ma on je dobar, srčan i svima bi pomogao – dodala je.

 Njegovi su roditelji, kaže, potreseni i u šoku te pokušavaju zatvoriti njegov profil na Facebooku, s obzirom na to da je profil otvoren za svakoga. A na njemu se vidi da je Kristijan ljubitelj automobila i brzine, ali i da je od jednog prijatelja dobio poruku podrške “Drži se, Kiki!”. Rođakinja je potvrdila i kako je Kristijanov stric posjetio obitelji poginulih djevojaka.

– One nisu poginule na mjestu, onaj je čovjek hitnu pomoć zvao dva puta, čekali su ih 40 minuta – ispričala je kroz suze.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

IS
istima
10:53 18.10.2011.

a ništa...... morat će i on na školovanje u Švicu.... nema mu pomoći. (eto još jednog BMW-a za HDZ)

RS
roland_song
22:54 17.10.2011.

ovo je vise nego ljigavo. place taj da sebe izvuce jer mu je zao vlastite guzice. Sad ako je i ovaj sin nekog hrvatskog uglednika siguran sam da ce mu sudac povjerovat da mu je pala krava na staklo

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
00:02 18.10.2011.

Možda je Medved iskočio odnekuda ?