tijekom blagdana

ZET vozi prema prilagođenom redu vožnje, tržnice na Božić i Štefanje neće raditi

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
ZET vozi prema prilagođenom redu vožnje, tržnice na Božić i Štefanje neće raditi
24.12.2022.
u 12:00
Tramvaji i autobusi ZET-a danas, sutra i prekosutra prometuju prema nedjeljnom rasporedu vožnje
Pogledaj originalni članak

Tržnice, gradski prijevoz i druge službe za blagdane rade po prilagođenom radnom vremenu. Tako će reciklažna i mobilna reciklažna dvorišta danas raditi skraćeno, do 15 sati, a na Božić i Štefanje su zatvorena.

Na plac se možete zaputiti još danas, no gradske tržnice, kao i Veletržnica te hladnjača, neće poslovati na Božić i Štefanje. Po svježe namirnice s omiljenog placa može se opet od utorka.

Tramvaji i autobusi ZET-a danas, sutra i prekosutra prometuju prema nedjeljnom rasporedu vožnje. Također, tijekom školskih praznika, od 27. prosinca do 5. siječnja, autobusne linije 109, 128, i 269 vozit će prema prilagođenom rasporedu, o kojemu se možete informirati na stranicama ZET-a, dok linija 236 u tom periodu neće prometovati.

Za sve one koji tijekom blagdana autobusom sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora putuju u druge gradove, mogu se informirati o redovima vožnje te rezervirati autobusne karte internetom ili na telefonskom broju 072 500 400. Sva tri dana dežurne ljekarne su ona na Trgu bana Jelačića, u Ilici 301, Ozaljskoj 1, Grižanskoj 4 te Aveniji Većeslava Holjevca 22. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.