JOLIE VS. FOX

Angelina bjesni zbog svoje loše kopije Megan Fox

24.06.2009.
u 14:15

Čini se da je na pomolu još jedan sukob vrućih hollywoodskih komada; ovaj put između Angeline Jolie i njene mlađe, utegnutije i jednostavno svježije kopije Megan Fox. Angie je navodno bijesna kao ris jer je Megan nedavno proglašena najseksepilnijom ženom na svijetu, a k tome kopira njezin stil i još joj je ispred nosa ukrala ulogu akcijske heroine Lare Croft.

Ulje na vatru dolio je Angelinin otac Jon Voight rekavši da je Megan seksepilna koliko i kći s kojom godinama nije u kontaktu. Atraktivna Megan prvo je stala na žulj staroj liji Angelini nakon što je potonja ostala bez uloge u trećem filmu o Lari Croft jer su ga producenti zamislili kao prednastavak, odnosno priču o Lari u mladim danima za što im je Jolie sa svoje 34 godine prestara, a 11 godina mlađa Megan baš po mjeri.

Izvor blizak družici Brada Pitta za britanski je Sun izjavio da je Angie očajnički željela još jednom odlgumiti Laru Croft te da svoju zamjenu ne smatra dovoljno sposobnom da udahne život liku koji je ona već dvaput oživjela na filmskom platnu.
- Angelina je živčana jer misli da je Megan u svemu kopira; od tetovaža do stila odijevanja - dodao je izvor.
(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?